Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda'yı Ziyaret Ettik
Yönetim kurulu başkanımız Cengiz Ülkü ve yönetim kurulu üyelerimizden, Mehmet Korkmaz, Alim Çankaya, Gönül Güngör ve Nihat Atalay ile birlikte ziyaret edilen Başkan Kayda, Salihli ile ilgili uyguladıkları ve uygulayacakları projeleri anlattı.

Özellikle organize sanayi bölgesine gelen ve gelecek olan yatırımcıların gelmesindeki aktif rollerini, şehri ikiye bölen demiryolunu başka bir yere almak istediklerini, istasyon bölgesinde nostaljik düzenlemeler yapmak istedikleri projelerden bahsetti

Bir çok konuda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkanımız Cengiz Ülkü'de, İzmir'deki evinizin derneğimiz olduğunu hatırlattı ve Salihli'ye her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkandan da manevi destek beklediklerini, zamanı olduğu sürece faaliyetlerimize katılmalarını rica etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ülkü ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya bir çiçek ve plaket verdi.

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir

Soldan sağa; Nihat Atalay, Mehmet Korkmaz, Cengiz Ülkü, Zeki Kayda, Gönül Güngör, Alim Çankaya

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir