Buca Belediye Başkanı Kılıç’a hemşehri desteği

Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Buca Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Gündüz’ü makamında ziyaret etti. Hayli sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, İbrahim Sarıgedik, Naciye Balcı, Bahar Türkoğlu, Hasan Ercazip, Uğur Uluocak ve dernek genel sekreteri Ümit Şenuyar hazır bulundu. Derneğimiz üyelerinden Abdullah Sarıgedik’in de yer aldığı buluşmada, Başkan Kılıç bir Salihlili olarak hemşehrilerinin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ALİ GÜNDÜZ’E ZİYARET

Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü de, “Bir hemşehrimizin böyle bir koltukta oturuyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İzmir’deki Salihlililer olarak, her konuda desteğe hazırız” dedi. Aynı zamanda derneğimizin yönetim kurulu üyesi olan Buca Belediyespor Başkanı Ali Gündüz de, nazik ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339