Otorapor Ekspertiz’den üyelerimize özel yüzde 15 indirim
İkinci el araç alırken hepimizin aklındaki ilk sorudur: “Almayı düşündüğüm araç acaba gerçekten anlatıldığı gibi temiz mi?” Bu noktada ‘güvenebileceğimiz’ bir kişinin ya da kurumun desteğine ihtiyaç duymayan hemen hemen yoktur. İşte bu noktada Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak ‘güvenilir’ bir desteği üyelerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Üyelik kartının ibrazı yeterli

Yönetim kurulu yedek üyemiz Hüseyin Bulut’a ait Otorapor Ekspertiz ile yapılan anlaşmaya göre, dernek üyelerimiz ekspertiz hizmetinden yüzde 15 indirimli olarak faydalanabilecek. Gaziemir’de havalimanından İzmir’e geliş yönünde bulunan Otorapor, 1 Ay / 1000 Km ya da 3 Ay / 5000 Km sigortalı ve garantili ekspertiz paketleriyle fark yaratıyor. İndirimden faydalanabilmek için Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyelik kartının ibrazı yeterli olacak.

Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398