Üyelik kartınızı alın, avantajlarından faydalanın

Sevgili Salihlililer, değerli hemşehrilerimiz…

Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğimiz 27 Nisan 2019 tarihindeki genel kurulda derneğimizin kurumsal yapısını daha sağlıklı bir hale getirmeyi ilk hedef olarak benimsemiştik. Bu doğrultuda üyelik listelerimizin yenilenmesi, kayıtlarımızın sağlıklı bir hal alması için çaba harcadık. Kurumsallaşmayla ilgili attığımız adımlardan bir tanesi de, Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ait bir üyelik kartı hazırlanmasıydı. Kayıtlarımızda yer alan her bir üyemizin üyelik kartları basıldı ve teslime hazır hale geldi.

Bilindiği gibi yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz bazı işbirliği anlaşmalarında da indirimlerden faydalanabilmek için dernek üyelik kartının ibrazı gerekmektedir.  Sizlerden ricamız, gerek telefonla, gerek sosyal medya aracılığıyla derneğimiz ile iletişim kurup, üyelik kartlarınızı teslim almanız. İletişim Telefon; 0530 222 44 45

ANLAŞMALI KURUMLAR:

* Karşıyaka Göz Hastanesi