BURS VERMEK İSTER MİSİNİZ?

Değerli Salihli’liler

Web sitemizden ve Facebook hesabımızdan dernek yönetiminin yaptığı birçok faaliyet hakkında bilgi vermeye çalışmaktayız. Bugün sizlerle özellikle burs projemizi paylaşmak istiyoruz.

Sevgili Dostlarımız;

2009-2010 Öğretim yılında başladığımız “Salihli Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yüksek Öğrenim Bursu Projemize" gururla devam etmekteyiz. 11 yılda 220 Salihlili üniversitliye burs vermiş olmak ve değişen yönetimler boyu burs uygulamasının devam etmiş olması artık bu bursu kurumsal ve geleneksel hale getirmiştir.

Bu noktada bursla ilgili olarak bazı önemli başlıkları iletmek isteriz;

• Derneğimizce verilen burslar tüm yasal zorunluluklar yerine getirilerek İzmir Valiliği'nden alınan özel izin ile verilmekte olup, burs hesabımız İzmir Valiliği'nin denetimindedir ve bu hesapta biriken meblağın derneğin başka hiçbir faaliyetinde kullanılması mümkün olmamaktadır.
  • Dernek Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla 2019-2020 öğrenim döneminde verilecek olan burs miktarı aylık 200--TL'dir. Burslarımız 8 ay boyunca devam etmekte olup yıllık 1600--TL'dir.
  • Burs verenler, burs miktarlarını burs hesabımıza aylık olarak yatırabileceği gibi yıllık peşin olarak da yatırabilecektir.
  • Burslarımız gereksinim bursu olup, Burs Komisyonunca değerlendirilerek İzmir'de yüksek öğrenim gören Salihlili öğrencilere verilmektedir.

Burslarımız;

• Anı Bursları; Aile ya da arkadaş gibi grupların birleşerek dilerlerse verilen burs’a isim de verebilecekleri aylık 200--TL yıllık 1600--TL burs vermeyi taahhüt etmesi,
  • Burs Fonu; birikmek üzere hemşerilerimizin uygun gördükleri miktarda katkılarıyla oluşacak fondan burs verilmesi, (Aylık 200 TL yerine, 150, 100 veya 50 TL veya başka bir rakam... olanağınız dahilinde vermek istediğiniz kadar)
  • Aylık Burslar; Yıllık taahhütte bulunmak kaydı ile aylık 200--TL burs verilmesi şeklindedir.

Derneğimizin adı Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olup gerçekten dayanışmayı, eğitime ve kültüre dönüştürmek için kullandığımız bu projede hedefimiz burs verdiğimiz öğrenci sayısının artarak devam etmesidir. Bunu da ancak sizlerin katkılarıyla başarabiliriz.

Destek olan tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ederiz

Bilgi için : 0530 222 44 45

Hesap adı   : SALİHLİ EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ