SALİHLİLİLER DOSTLUK GECESİNDE BULUŞUYOR

30 Kasım'da Salihlili Geleneksel

Dostluk Gecesi'nde buluşalım

İzmir'de yaşayan Salihlilileri mümkün olduğunca çok bir araya getirmeyi, aradaki bağları güçlendirmeyi ve birlikte keyifli zamanlar geçirmeyi amaçlayan Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, 30 Kasım'da yeni bir etkinliğe imza atacak. Geçtiğimiz ay Mavişehir'de gerçekleşen ve tadı damakta kalan kahvaltı organizasyonu sonrası bu kez derneğimizin 'Geleneksel Salihli Dostluk Gecesi' için bir araya geleceğiz.

Geleneksel buluşmaya bu yıl Pasaport Kordon Otel'e ev sahipliği yapacak. 30 Kasım Cumartesi gecesi Salihlililer olarak hep birlikte İzmir Körfezi'nin eşsiz manzarasının tadını çıkaracak, 'Eski Dostlar'ı söyleyecek ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza atacağız. Solist Cansu Kırca'ya Zafer Çebi Orkestrası'nın eşlik edeceği bu özel gecede yer almak isteyenler, derneğimizin 0 530 222 44 45 telefonundan ya da Facebook hesabımıza mesaj atarak detaylı bilgi alabilir, bilet temin edebilirler.

SALİHLİ EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Tarih: 30 Kasım 2019 Cumartesi