Görülmeye değer kent: Salihli

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak için Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte güzel bir organizasyona imza attı. Ticaret Odası’nın “Görülmeye değer kent: Salihli” projesi çerçevesinde Salihli’ye bir gezi düzenlendi. İzmir’den Salihli’ye gerçekleşen gezide ilk durak Tarihi Sart Kalıntıları oldu. Burada Rehber Mustafa Uçar’dan kalıntılar ve Sardes hakkında bilgi alan katılımcılar, daha sonra Kent Müzesi’ni gezdi. Kurşunlu Kaplıcaları’nın da tanıtıldığı geziye Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Dudu Aslan, Mehmet Korkmaz ve Murat Girgin de katıldı. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel de konuklara ‘Hoşgeldiniz’ derken, Salihli’nin tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi. Salihli Gezisi’nin ikincisi 20 Kasım 2019 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351