SALİHLİLİLER KORDON OTEL'DE İZMİR'İ SALLADI

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Salihlililer Geleneksel Dostluk Gecesi, Kordon Otel'de gerçekleşti. 250'ye yakın seçkin davetlinin katıldığı gecede Salihlililer hem hasret giderdi, hem de doyasıya eğlendi. Gecede konuklara hitaben bir konuşma yapan Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ülkü "Yeni yönetim olarak 7 ay önce göreve geldik. Derneğin kurumsallaşması adına önemli adımlar attık. Bizim dernek olarak üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri de İzmir'de okuyan Salihlili üniversite öğrencilerine destek olmak. Bu anlamda 32 gencimize burs veriyoruz. Salihli Ticaret Odamız ile birlikte ilçemizin tanıtımı için İzmir'den Salihli'ye turlar düzenliyoruz. Ayrıca hemşehrilerimizi de zaman zaman düzenlediğimiz organizasyonlarla bir araya getiriyoruz" dedi.

Başkan Ülkü, önceki başkanlar, Cengiz Üretmen ve Behçet Yavuz'u da sahneye davet ederek, 7 ay önce yapılan genel kurulda 'Onursal Başkan' olarak seçilen eski başkan  Hayati Ertuğrul için hazırlanan özel plaketi de kendisine sundu.

ÇEKİLİŞİN KAZANANI ÖĞRENCİLER

Gecede ayrıca daha fazla üniversite öğrencisine el uzatılabilmesi amacıyla bir çekiliş düzenlendi. Ekol Hastanesi, Önder Pırlanta-Mardeluz Jewellery, Aver Turizm, Karşıyaka Döviz ve Damla Akaryakıt'ın katkılarıyla gerçekleşen çekilişten elde edilen gelirin, burs verilen öğrenci sayısının arttırılması için kullanılacağı açıklandı. Çekilişin ardından Zafer Çebi Orkestrası eşliğinde Cansu Kırca’nın şarkıları ile kendilerini piste atan Salihlililer, finali hep birlikte İzmir Marşı söyleyerek yaptı.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir

İbrahim Sarıgedik, Bahar Türkoğlu, Hasan Ercazip, Aslı Çelik Yaman, Gönül Güngör, Cengiz Ülkü, Gülsen Ülkü, Naciye Balcı, Alim Çankaya, Dudu Aslan, Murat Girgin, Nihat Atalay, Mehmet Korkmaz

Cengiz Ülkü, Gülsen Ülkü, Figen Baz, Mehmet Baz, Mehmet Korkmaz