Salihlili gençlerimizle buluştuk
Aralarında yarının doktorları da var, avukatları da… Psikologları da var, hemşireleri de… Onlar bizim geleceğimiz… Onlar Salihli’nin geleceğe diktiği fidanlar. Onlar en kıymetlilerimiz. Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak üzerine titrediklerimiz… Salihli'den yetişip üniversite eğitimine İzmir’de devam eden gençlerimizle bir aradaydık cumartesi sabahı. Bayraklı Belediyesi Havuz Cafe’de buluştuk, tanıştık, kaynaştık.

16 öğrenci katıldı

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Bahar Türkoğlu, Naciye Balcı, Aslı Çelik Yaman, Dudu Aslan, İbrahim Sarıgedik, Ali Gündüz, Hasan Ercazip ve Dernek Genel Sekreteri Ümit Şenuyar’ın hazır bulunduğu kahvaltıda 16 öğrencimizle bir araya gelmedin mutluluğunu yaşadık. Derneğimize üye olarak katılacak olan gençlerimize ‘Aramıza hoşgeldiniz’ diyor ve başarılarıyla gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.