28 MART'TA SALİHLİ ZAMANI

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, 29 Şubat 2020'de gerçekleşmesini planlanan, ancak ülkemizi sarsan acı haberler sonrası ertlenen Salihli Buluşması'nın yeni tarihini belirledik. İzmir'de yaşayan Salihlililer olarak bizleri memleketimizde, hemşehrilerimizle buluşturacak organizasyon 28 MART 2020 CUMARTESİ günü gerçekleşecek. Geceye daha önce de planlandığımız gibi Salihli Lidya Sardes Termal Otel ev sahipliği yapacak.

Cumartesi gecesi konaklamalı olarak düzenlenecek organizasyona, dileyen hemşehrilerimiz yalnızca gala yemeği katılımı şeklinde de dahil olabilecekler. Birlikte şarkılar söyleyeceğimiz, geçmişin uzun koridorlarında yolculuğa çıkacağımız, eski günlerin tadını hissedeceğimiz gecede eminiz ki yine çok eğleneceğiz. Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin etkinliğinde yer almak isteyenler, derneğimizin 0530 222 44 45 numaralı telefonundan ya da sosyal medya hesaplarımızdan bizimle iletişime geçebilirler. Saygılarımızla...

1 GECE KONAKLAMALI KATILIM
TEK KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI+GALA YEMEĞİ: 280 TL