DERNEK YÖNETİM KURULU 2019-2021

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu

Cengiz ÜLKÜ (YK. Başkanı)

1966 Salihli Doğumlu. İlk, orta ve liseyi Salihli'de bitirdi. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünde okudu. 1986 yılından bu yana Karşıyaka çarşısında kuyumculuk yapıyor. Evli ve 2 kızı var.

Alim Çankaya
Alım Çankaya 1952 Salihli Adala doğumlu yum. İTÜ den mezun Metalürji Mühendisiyim. İzmir Bayraklı'da ikamet etmekteyim.   Bayraklı Belediyesi Meclis üyesiyim.

Ali Gündüz

İbrahim Sarigedik

Aslı Çelik Yaman

04.03.1980 yılında Salihli’de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Salihli’de tamamladım. 2002 yılı Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi mezunuyum. Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi Aile Hukuku alanında yüksek lisansımı tamamladım. 16 yıldır İzmir barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaktayım. Evli 1 çocuk annesiyim.

Bahar TÜRKOĞLU

Dudu ASLAN

1969  Salihli doğumluyum. İlk ve orta öğrenimini Adala’da tamamladım. Hemşireyim. 27 yıl çalıştıktan sonra İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli oldum, 5 yıldır da uluslararası  bir organizasyonda iş liderliği yapıyorum. Evliyim. 26 yaşında 1 oğlum var. İzmir Bornova’da ikamet ediyorum.

Eren İlhan Güney
1973 Salihli doğumludur. Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1997 yılından bu yana avukatlık 2014 yılından bu yana da arabuluculuk yapmaktadır. Güney-Köz-Uzsoy-Çakıcı Avukatlık Bürosu ve Consensus Arabuluculuk Merkezinin kurucu ortağı, Akademi Consensus eğitmenidir. Uluslarası Tahkim Kuruluşu CiArb’ın akredite arabulucularındandır. Uluslararası İş ve Ticaret Uyuşmazlıkları Arabuluculuk İhtisas Derneği (UİTAD)’nin kurucu yönetim kurulu üyesi ve Ticaret Hukukundan sorumlu Başkan Yardımcısıdır. İngilizce bilir. Evli ve bir kız annesidir.

Gönül Güngör
1962 Köprübaşı doğumluyum. İlk öğrenimimi SALİHLİ Kele Malahallesi Zafer ilkokulunda, orta-lise eğitimini Salihli Lisesinde yaptıktan sonra Anadolu Üniversitesi İş İdaresi 3.cü sınıftan terk ettim. EGE Seramik Fabrikasında Personel ve İdari İşler Personeli olarak görev yaptım. Halen Cumhuriyet Halk Partisinden Bayraklı Meclis Üyesi ve Bayraklı Atatürkçü Düşünce DERNEĞİ Başkanlığını yürütmekteyim. Evli ve bir kız annesiyim. Sevgiyle

Naciye BALCI

Uğur ULUOCAK ACABEY
1974 Salihli Adala doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimimi Salihli’ de tamamladım.DEÜ Hukuk Fakültesi mezunuyum. İzmir barosuna kayıtlı avukat, arabulucu ve uzlaştırmacı eğitmeniyim. Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma kurumuna İlişkin yazdığım iki kitabım bulunmaktadır. Evliyim iki çocuk annesiyim.

Hasan ERCAZİP

Mehmet Korkmaz
1954 Salihli doğdum, ilkolu: Kurtuluş mah. de , Ortaokulu: Salihli Lisesinde , Lise eğitimimi ,Salihli Endüstri Meslek Lisesinde ilk mezunlar olarak tamamladıktan sonra, İstanbul YILDIZ ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİNİ bitirdikten sonra , Salihli Belediyesinde 1978- 1987 yıllarında İmar İşlere Müdürü olarak görev yaptıktan sonra , ayrıldım, müteahhitlik, proje ve inşaat , Yapı Denetim işlerine devam ettim, ve şimdilik çalışmıyorum, Evli ve bir kızımız var. Sevgi ve saygılarımla...

Murat GİRGİN

Nihat Atalay
06.02.1955 Demirci doğumluyum. İki yaşında iken ailece salihliye geldik. İlk ve orta öğrenimi salihli lisesinde tamamladım. Daha sonra akşam ticaret lisesini ilk mezunlarındanım. Daha sonra 1979 yılında Ege üniversitesi muhasebe bölümünden mezun oldum. Daha sonra salihlide muhasebe ve mali müşavirlik yaptım. 1986 yılında tekrar izmire taşınarak 4 yıl kemeraltında toptan kuyumculuk yaptım. O işi de bırakarak 30 yıldır plastik sektöründe plastik ambalaj maddeleri imalatı yapan bir işyerim var. Evliyim çok sevdiğim bir eşim bir kızım ve 2.5 yaşında oğlan bir torunum var. Hepinizi çok seviyorum sevgi ve saygılarımla.

Ümit ŞENUYAR (Sekreter)

Dolar32.142532.2713