45 MANİSA DERNEKLERİ BİRLİĞİ TOPLANDI
"45 MANİSA DERNEKLERİ BİRLİĞİ" TOPLANDI... OLUŞUMUNU TAMAMLADI.

DERNEK BAŞKANIMIZ CENGİZ ÜLKÜ BİRLİĞİN KOORDİNATÖR VE SÖZCÜLÜĞÜNE GETİRİLDİ

07 Kasım 2020 Cumartesi Günü 45 Manisa Dernekleri Birliği, kısa süre önce yaşadığımız deprem afeti gündemi ile ilgili toplandı. Ekim 2020 başından itibaren birlik görüşmelerinin başladığı 45 Manisa Dernekleri Birliği oluşumunu tamamladı. Şu an 12 Manisa ilçe derneği bir araya geldi ve "45 MANİSA DERNEKLERİ BİRLİĞİ" adıyla gayrı resmi kuruluşunu tamamladı. Başlıktaki Alaşehir Kemaliyeliler Derneği Başkanı Ahmet Kandemir'in çalışması olan logo, birliğin logosu olmasına karar verildi.

Birliği bir araya getiren amacın Örf, adet ve kültürümüzü yaşatmak için fikir birliği, güç birliği ve dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek, temsil ettiğimiz insanların sesi olmak, daha çok insana dokunabilmek ve sesimizi daha güçlü duyurmak amacıyla bir araya gelmek ve hareket etmek olarak özetlendi. Daha sonra yönetim organları belirlendi. Koordinatör ve sözcülüğe Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanımız Cengiz Ülkü getirildi

Ana kuralın; İzmir’de ikamet eden Manisa ilçeleri ve dernekleri bir araya gelerek kurduğu, güç birliği ve dayanışma hareketi olduğu ve Gayri resmi bir kuruluş olarak kalacağı, sadakat, liyakat ve söz birliği esasına dayanacağı. Federasyon olmadığı ve olmayacağıdır.

Bu oluşumda 1 yıl boyunca Manisa ve Dernekleri için canla başla görev yapacaklarını ifade eden birlik üyesi 12 dernek Başkanı ve temsilcileri, önümüzdeki günlerde resmi makam ve kamu yönetici ziyaretleri programlarını yaparak, iyi dilek ve temennilerle toplantılarını tamamladılar.

Tüm birlik üyesi ve Manisa Derneklerine hayırlı olmasını diliyoruz.
45 MANİSA DERNEKLERİ BİRLİĞİ

AŞAĞIDA BİRLİK ÜYELERİ ALFABETİK SIRAYA GÖRE SIRALANMIŞTIR.

1 –   Akhisarlılar Derneği,                         Bşk. Ergun Kındıroğlu
2 –   Alaşehirliler Derneği                         Bşk. Rasim Kırkaş
3 –   Alaşehir Kemaliyeliler Derneği           Bşk. Ahmet Kandemir
4 –   Demircililer Derneği                          Bşk.Yrd Mehmet Öztürk
5 –   Manisa Demirci Yörükler Derneği       Bşk. Osman Yılmaz
6 –   Gördesliler Derneği                          Temsilci. Ahmet Bitek
7 –   Genç Kulalılar Derneği                      Bşk. Eşref Arık
8 –   Kulalılar Derneği                               Bşk. Veli Topal
9 –   Köprübaşılılar Derneği                      Bşk. Şemsettin Aydın
10 – Salihlililer Derneği                            Bşk. Cengiz Ülkü
11 – Sarıgöllüler Derneği                          Bşk. Halil Yıldırım
12 – Selendililer Derneği                           Bşk. Alaaddin Kurt

45 Manisa Dernekler Birliği yönetim organları

Koordinatör ve sözcü; Salihlililer Derneği Başkanı Cengiz ÜLKÜ,
Medya İletişim Koordinatörleri; Alaşehir Kemaliyeliler Derneği Başkanı Ahmet Kandemir ve Alaşehirliler Derneği Başkan Yard. Cafer Kabay,
Projeler ve Etkinlikler Koordinatörleri; Sarıgöllüler Derneğinden Zehra Ongun, Salihliler Derneğinden Alim Çankaya, Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal, Köprübaşılılar Derneği Başkanı Şemsettin Aydın görev aldılar.

45 Manisa Dernekleri Birliği

kasaba 45     24/01/2021 16:31

TURGUTLULU(KASABALI) BİRİSİ OLARAK OLUŞUMUNUZDAN ÇOK MEMNUN OLDUM ANCAK TURGUTLUYA AİT BİR DERNEGİN OLMAMASI ÜZÜCÜ ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM .
Misafir -

Dolar32.382232.5119