Danışma Kurulumuz Karşıyaka’da toplandı

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Danışma Kurulu toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Karşıyaka Kent Balık Restoran’daki gecede birbirinden değerli isimler eski günleri andı, “İyi ki Salihliliyiz” diye haykırdı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, eski milletvekilleri Hakkı Ülkü, Cengiz Üretmen, eski İzmir Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, avukat Senih Özay, Norm Cıvata İzbilim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz başta olmak üzere seçkin isimlerin katıldığı gecenin ev sahipliği Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri yaptı.

Ülkü yaptığı konuşmada “Salihli ve çevresinde doğup büyüyen bizler, uzun yıllardır İzmir'in çeşitli yerlerinde oturuyor, farklı işler yapıyoruz. Salondaki herkes kendi alanında başarılı işler yapmış veya hala yapan hemşerilerimizden oluşuyor. Ne mutlu ki, aynı toprakların çocuklarıyız… Ne mutlu ki, bu toprakların çocukları böyle güzel başarı öyküleri yazmış… Derneğimizin ismi bize üç hedefi işaret ediyor. Eğitim, kültür ve dayanışma… Eğitim bizim kırmızı çizgimiz. Bu yıl 46 öğrenciye burs veriyoruz. Bunu 50 farklı hemşehrimizin desteğiyle yapıyor ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini gösteriyoruz. Yaptığımız organizasyonlarla da hemşehrilerimizi bir araya getiriyor, kültürümüzü yaşatıyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz… İyi ki el eleyiz, gönül gönüleyiz… Ve iyi ki Salihliliyiz” dedi. Gecenin devamında hep birlikte şarkılar söyleyen Salihlililer, bu özel organizasyonu bu hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

KİMLER KATILDI?

Abdullah Sarıgedik     Eczacı