Üçkuyular'da Salihli coşkusu

Özlemiştik, hem de çok… Hemşehrilerimizle birlikte olmayı, sohbet etmeyi, hep birlikte şarkılar söylemeyi, oynamayı, gülmeyi… 2020 yılında pandemi koşulları nedeniyle Geleneksel Yılbaşı Balomuzu gerçekleştirememiş, 2021’de bu açığı kapatmaya söz vermiştik… Ne mutlu bize ki, o sözümüzü tuttuk. Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Geleneksel Yılbaşı Balosu’nu Üçkuyular AquaMarin’de gerçekleştirdik.

250'Yİ AŞKIN SEÇKİN DAVETLİ
Kimler yoktu ki aramızda? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Salihli İlçe Başkanı Hasan Namver, Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, eski CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel, Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Hayati Ertuğrul, eski başkanlar Cengiz Üretmen, Behçet Yavuz, belediye meclis üyeleri ve 250’yi aşkın seçkin davetli bizimleydi.

ÜLKÜ: EĞİTİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Gecenin ev sahibi, yönetim kurulu ile birlikte Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü’ydü kuşkusuz. Misafirlerimize hitaben yaptığı konuşmada derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Ülkü, “İzmir’deki Salihlililer arasındaki iletişimi artırmak, aramızdaki bağları güçlendirmek adına etkinlikler yapıyoruz. Bu gece de hep birlikte olmayı, eğlenmeyi istedik. Ancak dernek olarak kırmızı çizgimiz eğitim. İzmir’deki üniversite gören öğrencilerimize burs vermeye devam ediyoruz. Burs verdiğimiz öğrenci sayısını her yıl artırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece bizimle olduğunuz, bize güç verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ÇEKİLİŞİN GELİRİ BURSİYERLERE

Gecenin en özel bölümü ise geliri bursiyerlere aktarılacak olan çekilişti. Satışa sunulan 300 biletin tümünün tükenmesi, derneğin ve konukların eğitime verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Konukların pisti bir an olsun boş bırakmadığı gece, İzmir Marşı ile noktalandı. Yönetim kurulu olarak, bu geceyi güzelleştiren, bizlere desteklerini hissettiren tüm misafirlerimize teşekkürü borç biliyoruz. İyi ki Salihliliyiz, iyi ki el eleyiz.

Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339