İzmir’deki ADALA’LILAR BAYRAKLI’DA BULUŞTU.
Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve derneğimizin yönetim kurulu üyesi Alim Çankaya’nın organize ettiği kahvaltıya 50’ye yakın Adala’lı katıldı.
Kahvaltıya katılan ve konuk olanların içinde,
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal,
Derneğimizin Onursal Başkanı Hayati Ertuğrul (aynı zamanda Adala’lı)
Derneğimizin yönetim kurulu üyesi Dudu Özçayır Aslan (aynı zamanda Adala’lı)
Derneğimizin şimdiki başkanı Cengiz Ülkü
Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve Derneğimizin yönetim kurulu üyesi Gönül Güngör
vardı.
Toplantıda söz alan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; Ege insanının önemini ve milli mücadeleye katkısını anlattı. Bayraklı Belediye meclisine 4 tane Manisa bölgesinden meclis üyesi yazdıklarını ve bunun 3'ünün Salihli2li olduğunu vurguladı.
Başkanımız Cengiz Ülkü'de; Adala'dan her alanda çok değerli insanlar yetiştiğini, burada da en büyük payın bölgenin eğitime verdiği değerin olduğunu öğrendiğini söyledi.
Onursal başkanımız Hayati Ertuğrul'da İzmir'de çok Adala'lının olduğunu, daha fazla bir araya gelebilmek için bir derneğimizin olduğunu buraya herkesin katılımını, üye olmasını istedi.
Alim Çankaya ise bu kahvaltının bir Adala'lılar derneği kurma amaçlı olmadığını, hasret gidermek olduğunu ve derneğimizin bir çok faaliyetlerine katılmalarını arzu ettiğini söyledi.

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği -İzmir

Dolar32.486832.6170