2022 YAZA MERHABA KAHVALTIMIZA İLGİ BÜYÜKTÜ
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği olarak düzenlediğimiz 'Yaza Merhaba' kahvaltısı geniş bir katılımla gerçekleşti. Bayraklı Havuz Kafe'deki kahvaltıya Salihli'nin İzmir'deki gururlarından Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, eski milletvekili Cengiz Üretmen, Mimarlar Odası Ankara Şube eski Başkanı Ali Hakkan, şair Atilla Er ve 200'e yakın hemşehrimiz katıldı. Bu güzel organizasyonumuza gelerek birlikteliğimize güç, derneğimize katkı sağlayan tüm dostlarımıza saygı ve teşekkürlerimizle...

Başkanımız Cengiz Ülkü'nün Salihlilerin bir araya gelmesi için sarfedilen çabaları ve bu birlikteliklerden dernek yönetimi olarak memnuniyetlerini anlattığı konuşmasında yine en önemli icraatlarının 45 çocuğa verdikleri burs olduğunu tekrar hatırlattı. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan işbirliği sayesinde Salihli gezilerinin Salihli'yi tanıtımda ve Salihli esnafına küçük de olsa katkılarından dolayı mutluluklarını ifade etti.

Derneğimizin kurucularından ve Salihlimizin duayen işadamlarından Nedim Uysal'a söz verildi. O da bu kahvaltıda bulunmaktan çok büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Kahvaltıyı düzenleyen yönetime çok teşekkür etti. Salihli'nin kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurgularken, Salihli'ye yatırımlar yaptıklarını, İzmir'de ki fabrikalarında çalışanlarının %30'unun Salihlili olduğunu söyledi.

Mimarlar Odası Ankara Şube eski Başkanı Ali Hakkan'da söz aldı. Ankara'da Salihli'ye büyük özlem duyduğunu, Salihli için her zaman elinden geleni yapmaya çalıştığını belittiği konuşmasındadernek yönetimimizi de böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür etti.

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği -İzmir