Salihli Lidya Sardes Otel'de 20. Yıl Balomuz 3 Aralıkta

GECEDE ÇOK ÖNEMLİ KONUKLARIMIZ OLACAK VE ÇOK EĞLENECECEĞİZ

Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği olarak kuruluşumuzun 20. yılını köklerimizle, memleketimizle kucaklaşarak kutlamak istedik. Bu yılki Geleneksel Yılbaşı Balomuzu Salihli Lidya Sardes Hotel Thermal'de organize ettik. Yine hasret giderecek, yine şarkılar söyleyecek, yine harika bir gece geçireceğiz... Dileyen konuklarımız geceyi tek ya da çift olarak otelde konaklayarak geçirecek, termal havuzun keyfini çıkaracak, dileyen konuklarımız ise yalnızca balo yemeğinde yerlerini alacak. 20. Yılımızı Memleket Havası ile kutlayacağımız bu özel gecede Salihli ile kucaklaşmaya hazır mısınız?

Görkemli gecemize ilgi ve katılım çok yüksek oldu ve yeni misafir alamayacağız, çünkü şimdiden doldu. Güzel bir geceye merhaba diyeceğiz..

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği -İzmir

Dolar32.486832.6170