20. Yıl Kutlama Gecemizi Lidya Sardes Otel'de Yaptık

LİDYA SARDES OTELDE COŞKULU 20. YIL KUTLAMASI

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği 20.yılını Lidya Sardes Termal Otel'de düzenlenen yemekle kutladı. 2002 yılında İzmir'de yaşayan Salihlilerin bir araya gelerek kurdukları dernek bugün 20 yaşında. Düzenlediği organizasyonlar ve çok sayıda öğrenciye burs vermesiyle adından sıkça söz ettiren dernek geleneksel yıl sonu balosunu 20.yılına özel olarak Salihli'de gerçekleştirdi.

Yemeğe Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Derneğimizin onursal başkanı iş insanı Hayatı Ertuğrul, CHP Salihli Belediye meclis üyeleri A. Yavuz Özdem, Ahmet Kavak, Ozan Taşdelen ve çok sayıda konuk katıldı.

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma derneği başkanı Cengiz Ülkü açılış konuşmasında;" Derneğimiz tam 20 yıl önce İzmir'de yaşayan hemşehrilerimizin memleket sevdasıyla bir araya gelerek tohumlarını attığı, yeşertip büyüttüğü, bugün de meyvelerini veren kurumsal bir yapıya dönüşmüştür. Kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederim. Amacımız; büyük medeniyetlerin üzerine kurulmuş, toprağından bereket fışkıran memleketimizi tanıtmak ve yaptıklarımızla tarihe not bırakmaktır. 2009 yılında 10 öğrenci ile başladığımız burs verme işleminde bugün çoğunun bu aşkam aramızda bulunan yardımsever insanlarımız sayesinde 72 öğrenciye ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor ve sizlerle bunu paylaşmaktan onur duyuyoruz. Bu güzel geceyi Salihli'de sizlerle birlikte kutlamak bizim için mutlulukların en büyüğü. Ayrıca bu akşamın hazırlanmasında emek veren tüm yönetim kurulu üyelerimizle,otel yönetici ve çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum. 20 yıl boyunca derneğimize destek olan herkese minnettarız. Bu vesileyle bugün aramızda olmayı isteyip de gelemeyenlere selamlarımızı gönderiyorum. Kuruluşunda ve sonrasında her zaman yanımızda olan ama bugün aramızda olamayan vefat eden tüm üyelerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepinize iyi ve keyifli bir akşam diliyorum. " dedi.

Eğitimci Behçet Yavuz, Avukat Senih Özay, Teknik Direktör Halim Okta, Öğretim üyesi Kamer Gür, Oyuncu Oğuz Okul, Televizyon yapımcısı Çağatay Şahin video mesaj yoluyla, Norm Holding yönetim kurulu onursal başkanı Nedim Uysal canlı telefon bağlantısıyla geceye renk kattılar.

20.yıla özel hazırlanan pastayı, başkanımız Cengiz Ülkü ile birlikte Belediye başkanımız Zeki Kayda, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Derneğimizin onursal başkanı Hayatı Ertuğrul, CHP Salihli Belediye meclis üyeleri A. Yavuz Özdem, Ahmet Kavak, Ozan Taşdelen, Derneğe emeği geçenlerden Nejat Günaydın, Mehmet Korkmaz, Muzaffer Dövücü, Abdullah Sarıgedik, Ruhi Ünalan, Murat Girgin, İsmail Akarsu ve dernek yönetim kurulu ile birlikte kestikten sonra tüm konuklar gönüllerince eğlenerek geceyi sonlandırdılar.

Geceye Salih Kandaş orkestrasının müthiş performansı büyük güzellik kattı. Aynı zamanda şarkılarıyla eşlik eden yönetim kurulu üyemiz Dr. İbrahim Sarıgedik konuklar tarafından büyük beğeni topladı.

Hayati Ertuğrul, Zeki Kayda, İbrahim Yüksel, Cengiz Ülkü

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği -İzmir

Abdullah Sarıgedik, Cengiz Ülkü, Hayati Ertuğrul, Zeki Kayda, İbrahim Yüksel, Yavuz Özdem, Nejat Günaydın, Mehmet Korkmaz

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği -İzmir