Can Hastanesi'nden üyelerimize özel indirim

Salihli Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İzmir Özel Can Hastanesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Salihli'de doğan ve İzmir'de açtığı şubeyle kentin en iyilerinden biri haline gelen İzmir Özel Can Hastanesi ile yapılan anlaşma, dernek üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde indirim olanağı sunuyor.

Üye kartını ibraz etmek gerekiyor

Anlaşmaya göre İzmir Can Hastanesi’ndeki ayakta ve yatarak tedavi işlemleri sırasında üye kartını ibraz eden Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve birinci derece yakınlarına, hastanenin SGK’lı hastalardan aldığı fark ücreti üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Ücretli check-up paketlerinde ise indirim oranı yüzde 15 olacak. Geçtiğimiz günlerde Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Naciye Balcı ve Hasan Ercazip’i konuk eden İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Keskiner, İzmir’de bulunan Salihlili hemşehrilerine hizmet vermekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Randevu ve bilgi için: 0850 333 0344

AdresAtaşehir, 8019/16. Sk. No:18, 35630 Çiğli/İzmir