İzmir'deki Salihlililer olarak "Yaza Merhaba" kahvaltısı için Bayraklı'da buluşuyoruz. 11 Haziran Cumartesi günü Bayraklı Havuz Kafe'de bir arada olmak dileğiyle... Not: Kahvaltı ücreti kişi başı 60 TL'dir. Katılım bilgisi için 0530 222 44 45 no lu telefonu arayabilirsiniz
20.05.2022
Araştırmacı Yazar Mustafa Uçar’ın konuk olduğu ‘Dünden Bugüne Salihli’ söyleşimiz, Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Mustafa Uçar, Salihli’nin yüz yıllara uzanan kadim tarihini, Kurtuluş Savaşı sırasındaki rolünü ve ilçemizde yaşananları, Mustafa Kemal Atatürk’ün ziyaretini, her biri eşsiz değerdeki fotoğraflar eşliğinde anlattı, yüzü aşkın katılımcı ilgiyle dinledi.
16.05.2022
Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve derneğimizin yönetim kurulu üyesi Alim Çankaya’nın organize ettiği kahvaltıya 50’ye yakın Adala’lı katıldı. Kahvaltıya katılan ve konuk olanların içinde, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Derneğimizin Onursal Başkanı Hayati Ertuğrul (aynı zamanda Adala’lı) Derneğimizin yönetim kurulu üyesi Dudu Özçayır Aslan (aynı zamanda Adala’lı) Derneğimizin şimdiki başkanı Cengiz Ülkü Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve Derneğimizin yönetim kurulu üyesi Gönül Güngör vardı.
17.05.2022
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi olarak İzmir'de eğitim gören üniversiteli gençlerimizle kahvaltıda buluştuk. Bu güzel buluşmanın ev sahipliğini Buca Belediyesi'nin Salihlili başkanı Erhan Kılıç'in yapmasından ayrıca gurur duyduk. Dernek başkanımız Cengiz Ülkü, Salihlili insanlarımızın gittikleri yerlerde çok başarılı işler yaptığını ve sizlerin içinden de çok başarılı arkadaşlarımızın olacağına inandığını belirtti.
16.05.2022
Özlemiştik, hem de çok… Hemşehrilerimizle birlikte olmayı, sohbet etmeyi, hep birlikte şarkılar söylemeyi, oynamayı, gülmeyi… 2020 yılında pandemi koşulları nedeniyle Geleneksel Yılbaşı Balomuzu gerçekleştirememiş, 2021’de bu açığı kapatmaya söz vermiştik… Ne mutlu bize ki, o sözümüzü tuttuk. Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Geleneksel Yılbaşı Balosu’nu Üçkuyular AquaMarin’de gerçekleştirdik.
12.12.2021
Salihli'nin tanıtımı için el ele veren Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, başarılı bir organizasyona daha imza attı. Salihli TSO'nun "Görülmeye Değer Kent Salihli" projesi kapsamında İzmir'den 43 kişilik bir grup kentimizi gezdi, gördü, bilgilendi, alışveriş yaptı.
09.11.2021
Dolar16.255616.3208