100. YILDA 100 BURS

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA HEDEFİMİZ 100 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİMİZE BURS VERMEK. HAYDİ SALİHLİ HAYDİ SALİHLİLİLER! ATA'MIZIN CUMHURİYETİ EMANET ETTİĞİ GENÇLERİMİZE HEP BİRLİKTE DESTEK OLALIM.

100. YILDA 100 ÖĞRENCİ

100. YILDA 100 BURS

Bildiğiniz gibi derneğimiz 2009 yılında 7 öğrenciye burs vererek başladığı bu yolculukta 2022-2023 öğrenim döneminde bursiyer sayısını 73'e çıkardı. Elbette bu, derneğimiz için büyük başarı ve elbette burs veren değerli yardımseverlerin destekleri çok kıymetli.

Ama bir hayalimiz var bu yıl. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında burs vereceğimiz öğrenci sayısını 100'e çıkarmak istiyoruz. Neden olmasın değil mi? Ata'mızın Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimize, vereceğimiz burslarla destek olmak bizlerin de aslında görevi değil mi?

Bu vesileyle sizlere burs sistemimizden de bahsetmek isteriz. Derneğimiz, Valilik'ten aldığı izinle ve İçişleri Bakanlığının denetiminde, Yönetim Kurulunca belirlenen Burs Komitesinin koordinasyonuyla, Kasım - Haziran ayları arasında 10 ay boyunca bursiyerlerimize aylık ödeme yapmaktadır.

Burs kaynaklarımız üyelerimizin ya da yakınlarının yaptıkları bağışlardır. Bu bağışlar aylık düzenli ödeme ya da yıllık peşin ödeme şeklinde gerçekleşebilir. Bağışçılarımız diledikleri yolu tercih edebilirler. Bağış miktarı bir öğrenciye verilecek aylık burs miktarı kadar olabileceği gibi farklı meblağlarda da olabilecektir.

Bu iki seçenek dışında, üyelerimiz ya da yakınları gelenek veya inançları gereği yapacakları yardımları burs hesabımıza nakit olarak da ödeyebilmektedir.

Öğrenci burslarımıza katkı amacıyla yapılan tüm bağışlar burs hesabında toplanır ve sadece bu amaçla kullanılabilir.

Burs vermek isteyenler ayrıntılı bilgi için derneğimizin 0.530. 222 44 45 no'lu telefonunu arayabilirler

İlginiz ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

BURS HESABIMIZ

GARANTİ BANKASI KARŞIYAKA ŞUBESİ