Karşıyaka Göz ile işbirliği anlaşması yapıldı
Hem üyelerine avantajlar sağlamayı hem de Salihli dostu kurumlara destek olmayı hedefleyen Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Karşıyaka Göz Hastanesi’yle anlaşma imzaladı. Derneğimizin en eski üyelerinden Muzzafer Dövücü’nün  desteğiyle gerçekleşen anlaşma sayesinde, Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Karşıyaka Göz Hastanesi’ndeki tedavilerini yüzde 20 indirimli olarak yaptırabilecek.

Üye kimlik kartını ibraz etmek yeterli

Muayenelerde, tetkiklerde, genel ameliyatlarda, özellikle ameliyatlarda, lazer ameliyatlarda, medikal estetik birimi uygulamalarında ve saç ekiminde geçerli olacak indirimle ilgili anlaşma, Karşıyaka Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Seymenoğlu ile Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü tarafından imzalandı. Derneğimiz üyelik kartını ibraz etmenin yeterli olduğu indirim anlaşması, üyelerimizin birinci derece yakınlarını da kapsıyor.

Adres   : Yalı Mahallesi, Caher Dudayev Blv No:71, 35550 Karşıyaka/İzmir

Karşıyaka Göz