Salihli Derneği'nden Ardahan Totuk'a ziyaret

Salihli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Kurulu, İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı ve emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk'u ziyaret etti. Dernek Başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya ve dernek genel sekreterimiz Ümit Şenuyar'ın hazır bulunduğu ziyaret, son derece sıcak bir atmosferde geçti. Kendisine bir plaket takdim edilen İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı Totuk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Salihli Lisesi'ne dair anılarını paylaştı.

İzmir Vali Yardımcılığı görevini üstlenmişti

Bayındır'da doğan, eğitim hayatını Salihli Lisesi'nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Totuk, Pozantı, Bozcaada, Mazıdağı, Anamur, Görele Kaymakamlığı görevlerini üstlenmiş, ardından Kars, Adana, Niğde, Kayseri ve Mersin'de Vali Yardımcılığı yapmıştı. Daha sonra İzmir Vali Yardımcılığı'na getirilen Totuk, son yerel seçimlerin ardından İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanmıştı.

1994 kez okundu

Dolar32.486832.6170