Burs Başvuruları 28 Ekim'de Sona Eriyor

Çok değerli Salihlili üniversite öğrencimiz

2009-2010 Öğretim yılında başladığımız  “Salihli Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yüksek Öğrenim Bursu Projemize" gururla devam etmekteyiz.

İlk günden bu yana ana kuralımız “İzmir’de ki üniversitelerde okuyan Salihli’li ihtiyaç sahibi öğrencilere” burs vermek. Bu yılki bedel 200 TL olacak olup, Kasım 2020 – Haziran 2021 toplam 8 ay süresince verilecektir.

Sizlerden isteğimiz, olanaklarınız var ise, olanakları olmayan öğrencilerin burs almasını engellememiniz. Bu nedenle araştırmalarımız sonucunda böyle bir durumla karşılaştığımızda hepimiz için zaman kaybına yol açacaktır.

Sevgili yeni burs alacak öğrenciler, sizlere burs verebilmemiz için, geçtiğimiz yıl burs alanlardan mezun olanların tespitini yapmamız ve devam edenlerin transkriplerinin değerlendirilmesi sonucu bursu kesilecek öğrencilerin olup olmadığının araştırılmasından sonra belli olacaktır.

İkinci konu ise, burs verenlerin kaç kişi olacağı, toplanabilecek bedellerle kaç öğrenciye burs vermeye yeteceğini hesaplamamız gerekmektedir. Tüm bu süreçlerin her aşaması Ekim ayı sonuna kadar çözümlenmiş olacaktır.

Burs komitemiz hızla çalışmaktadır. Bir taraftan bursları devam edecek öğrencileri netleştirmeye çalışıyor ve yeni burs başvuruları almaya başlıyorlar. Bir taraftan da burs verecek kişi ve kurumlarla görüşüp miktarı ve sayıyı artırmaya çalışıyorlar. Kolay bir süreç olmadığını hepimiz tahmin edebiliriz.

Burs takvimi şu şekildedir;

-        28 Ekim Saat 17:00 ye kadar başvurular alınmaya devam edilecektir. Başvuru formları web sitemizin dosyalar bölümünden excel olarak indirilip doldurulacaktır (dosya indirmek için site üyeliği gerekmektedir). Sonrada salihlidernegi35@gmail.com mail adresimize

-        31 Ekim akşamı kimlere burs verileceği netleşecektir. Kasımın ilk günleri duyuru yapılacak ve Kasım dahil her ayın 15’inde burslar hesaplara yatacaktır.

-        Burs alacak öğrencilerin mutlaka Akbank’da hesabı olması, olmayanlarında hesap açması gerekmektedir.

-        Her öğrenci her dönem trankriplerini bize iletmesi, öğrencilerimizin başarı ölçümü yapabilmemizi kolaylaştıracaktır.

Olanaklarımız dahilinde yapmaya çalıştığımız Burs Projemiz, nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, kimsenin kırılması ya da incinmesini istemeyiz. Sonuçları hoşgörüyle değerlendireceğinizi umuyor, yeni öğrenim yılında hepinize başarılar diliyoruz.

Bilgi için :  0530 222 44 45

Öğrenci bursu     25/09/2019 10:24

Ülkemizin Geleceği gençlerimize güveniyor ve başarılar diliyorum.Dernek yönetimine üyelerimize ve katkı veren tüm hemşehrilerimize bir eğitimci olarak teşekkür ediyorum.
Ümit Şenuyar

Dolar7.79217.8233