SALİHLİLİLER BAHAR KAHVALTISINDA BULUŞUYOR

5 EKİM 2019 CUMARTESİ SABAHI SALİHLİLİLER SONBAHARA MERHABA DİYECEK

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğimiz “Bahar Kahvaltıları”nın ilkini gerçekleştirecektir. Gelenekselleşmesi amacıyla başlatılacak olan kahvaltı Karşıyaka’nın Mavişehir bölgesinde bulunan KENT KONSEPT MUTFAK adlı restorant da yapılacaktır.

Bilmeyenler için, Karşıyaka Belediyesi'ne ait Kent AŞ. şubesi olan Kent Konsept Mutfak Restorant hem ulaşım olarak kolay, hem de araba ile gelecekler için park sorunu olmayan bir yerdir. Ufak çocuğu olanlar için bol yeşil alanları ve çocuk parkı bulunduğunu belirtelim.

Bol çeşitli, açık büfe şeklinde verilen kahvaltıda herkes yiyeceklerini alıp kasada tartırıyor. Ödemesini yapıyor ve masasına geçiyor şeklinde uygulanıyor. Böylece hiç kimseden para toplama gibi bir durum ile karşılaşmıyor. Aldığınız ürünler ne olursa olsun, kilosu 40 TL ve sınırsız çay ve nescafe verilmektedir.

Amacımız bir arada olmak... Tüm hemşerilerimizi sonbahar kahvaltımıza bekliyoruz.

Gelecek olan üye ve hemşerilerimiz;

0530 222 44 45 nolu telefondan Ümit Şenuyar ağabeyimize adını soyadını ve kaç kişi geleceğini iletmelerini rica ediyoruz.

YER TARİFİ; Mavişehir'den Çiğli yönüne giderken sol tarafınızda Mavibahçe AVM, sağ tarafınızda Hiltown AVM inşaatını yaklaşık 300 m geçtikten sonra sağ taraftaki giirişte bulunmaktadır. (Karşısında Livin İzmir inşaatının gökdeleni var)

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir

Dolar32.432432.5624