İZMİR'DEKİ SALİHLİLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Mavişehir Kent Konsept Restorant'ta düzenlediği kahvaltı, İzmir'de yaşayan Salihlilileri bir araya getirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan davete icabet eden 100'ü aşkın hemşehrinin katıldığı organizasyon, son derece sıcak bir atmosferde geçti. Kahvaltının sürpriz konuğu ise aynı zamanda Salihlili olan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç oldu. Mütevazi ve samimi kişiliği ile bilinen Kılıç, sohbeti ve esprileriyle de organizasyona renk kattı. Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, konuklara teşekkür ettiği konuşmasında dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ülkü faaliyetleri anlattı

Ülkü, "Öncelikle bir noktanın altını çizmek istiyorum. Bu kahvaltıya katılan bir çok kişi, ilk kez derneğimizin bir organizasyonunda yer aldıklarını  ve bundan da büyük keyif aldıklarını söyledi. Bu bizim için mutluluk verici. Bundan sonra da küçük büyük yeni organizasyonlarda hemşehrilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim olarak 5 ay önce göreve geldik. Bu süre içinde bazı ayakkabı ve tekstil firmalarının hayır olarak derneğimize bağışladığı çizme ve elbiselerin dağıtımını, Salihli'deki muhtarlarımızın da katkısıyla gerçekleştirmiştik. Ayrıca derneğin kurumsal yapısını güçlendirme adına üye kartlarımızı bastırdık, bu kartın ibrazıyla sağlanacak indirim anlaşmaları yaptık. Üye sayımızın artması için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda'dan, Salihli Ticaret Odası Başkanımız İbrahim Yüksel'e, Buca Belediye Başkanımız Erhan Kılıç'tan İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı Ardahan Totuk'a kadar bazı ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretleri de devam ettireceğiz" dedi.

Geleneksel balo yemeği 30 Kasım'da

Başkan Ülkü, kahvaltı organizasyonunda Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel hale getirdiği balo yemeği hakkında da bilgi verdi. Geleneksel Balo Yemeği'nin 30 Kasım 2019 günü Kordon Otel'de gerçekleştirileceğini açıklayan Cengiz Ükü, tüm hemşehrileri bu buluşmaya davet etti.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir

Dolar32.382232.5119