Ekol ile el ele verdik
Üyelerine daha iyi şartlar sunmak için çaba harcayan Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Özel İzmir Ekol Hastanesi ile el ele verdi. Dernek Başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Korkmaz ve Murat Girgin’in Özel İzmir Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz’ı ziyaretinde işbirliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları, Ekol Hastaneleri’nden indirimli hizmet alabilecek. Anlaşma, Ekol Hastanesi bünlesinde bulunan Dentekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Duymer İşitme Cihazları Merkezi, Armando Optik ve Diego Optik’te de geçerli olacak.

‘Salihli benim için özel’

Ziyarette, kendisi için Salihli’nin çok önemli bir yer olduğunu dile getiren İzmir Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz, “Salihli doğumlu değilim ama Salihli hayatımda özel yeri olan bir ilçe. Uzun yıllar Salihli Devlet Hastanesi’nde görev aldım ve güzel dostluklar edindim. Bu bağlamda Salihlililer ile birlikte olmak bana mutluluk veriyor” dedi. Uşak’ın Eşme İlçesi’nde dünyaya gelen Baz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Kulak Burun Boğaz (KBB) alanında uzmanlığını tamamladı. Alanında Türkiye’nin en başarılı hekimlerinden olan Baz, 2007 yılında İzmir’de Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi’ni kurdu.

İNDİRİM ANLAŞMASININ KAPSAMI

* KBB, Göz, Ortopedi, Genel Cerrahi, Üroloji, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Beyin ve Sinir Hastalıkları, Nöroloji ve Dahiliye branşlarındaki muayene ve ameliyat ücretlerinde SGK katılım payı üzerinden yüzde 15 indirim.
* Göz, Fakoemülsüfikasyon ve İntraoküler Lens implantasyonu (Katarak) ameliyatlarında da geçerli indirim oranı uygulanacak. Ancak kullanılacak lens ücreti SGK tarafından karşılanmadığı için, hastanın tercih edeceği lens kalitesine göre 1500-5000 TL arası ücret tahsil edilecek.
* Estetik plastik cerrahi muayene ve ameliyat ücretlerinde yüzde 10 indirim.
* Dentekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş tedavi, implant ve ortodondi ücretlerinde yüzde 10 indirim.
* Duymer İşitme Cihazları Merkezi’nde her türlü işitme cihazının normal satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim.
* Armando Optik Firması olarak, Armando ve Diego Optik’te her türlü ürünün normal satış fiyatından yüzde 10 indirim.

Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231