Nedim Uysal'a ziyaret

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, ilçemizin yetiştirdiği en tanınmış iş insanlarından biri olan Norm Grup Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal'ı ziyaret etti. Norm Grup'un Çiğli'deki tesislerinde gerçekleşen buluşmada dernek başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, Uğur Uluocak, Hasan Ercazip, Eren İlhan Güney, Aslı Çelik Yaman ve genel sekreterimiz Ümit Şenuyar hazır bulundu.

Dostluk Gecesi'ne davet

Keyifli ve sıcak sohbetin ana konusu, dernek yönetiminin faaliyetleriydi. Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Buluşmanın sonunda Uysal'ı derneğimizin 30 Kasım'da gerçekleştireceği Geleneksel Salihlililer Dostluk Gecesi'ne davet eden Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ülkü, "Sizi aramızda görmek bizi çok mutlu edecektir" dedi. Başkan Ülkü, derneğimiz tarafından günün anısına hazırlanan plaketi de Norm Grup Onursal Başkanı Nedim Uysal'a sunarken, başarılarının devamını diledi.

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382