İzmir'de ki Salihli'li Üniversite Öğrencileri ile Buluştuk

Salihli'nin Filizleri

Onlar Salihli'nin genç filizleri... Onlar Salihli'nin umutları... Onlar İzmir'deki üniversite öğrencilerimiz, bizim gelecekteki yöneticilerimiz... Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi olarak İzmir'de eğitim gören üniversiteli gençlerimizle kahvaltıda buluştuk. Bu güzel buluşmanın ev sahipliğini Buca Belediyesi'nin Salihlili başkanı Erhan Kılıç'in yapmasından ayrıca gurur duyduk. Dernek başkanımız Cengiz Ülkü, Salihlili insanlarımızın gittikleri yerlerde çok başarılı işler yaptığını ve sizlerin içinden de çok başarılı arkadaşlarımızın olacağına inandığını belirtti. Erhan Kılıç'da kendi tecrübelerini öğrencilere aktardı. Kaynaklar'ın doğal güzelliğinin içinde yer alan İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi'ndeki sıcak ev sahipliği, gençlerimizle sohbeti ve her zaman bizimle olduğu için Sayın Erhan Kılıç'a, İzmir'deki dayanışmamıza güç katan gençlerimize teşekkürlerimizle...

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382