Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak yakından takip ettiğimiz 'Ormanİzmir' buluşmasının detayları netleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Gel, gör, koru” diyerek tüm İzmirlileri davet ettiği buluşma 30 Ağustos 2019 Cuma günü (Yarın) saat 15.00’da başlayacak. “Ormanİzmir” başlığıyla yapılacak toplantı, yangından etkilenen Efemçukuru Devedüzü Mevkii’nde gerçekleşecek.
Acı bir görüntüydü… Türkiye’nin gözbebeği İzmir dört bir yanından cayır cayır yanıyor, alevler bir türlü kontrol altına alınamıyor, herkes çaresizlik içinde izliyordu. Evet, yangın söndü ama İzmir’in canı yandı, içi yandı. Şimdi yaraları sarma zamanı. Salihli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu olarak, ilk günden itibaren “Bu konuda ne yapabiliriz” diye kafa yormaya başladık.
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Buca Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Gündüz’ü makamında ziyaret etti. Hayli sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, İbrahim Sarıgedik, Naciye Balcı, Bahar Türkoğlu, Hasan Ercazip, Uğur Uluocak ve dernek genel sekreteri Ümit Şenuyar hazır bulundu. Derneğimiz üyelerinden Abdullah Sarıgedik’in de yer aldığı buluşmada, Başkan Kılıç bir Salihlili olarak hemşehrilerinin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hem üyelerine avantajlar sağlamayı hem de Salihli dostu kurumlara destek olmayı hedefleyen Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Karşıyaka Göz Hastanesi’yle anlaşma imzaladı. Derneğimizin en eski üyelerinden Muzzafer Dövücü’nün desteğiyle gerçekleşen anlaşma sayesinde, Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Karşıyaka Göz Hastanesi’ndeki tedavilerini yüzde 20 indirimli olarak yaptırabilecek.
Salihli Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İzmir Özel Can Hastanesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Salihli'de doğan ve İzmir'de açtığı şubeyle kentin en iyilerinden biri haline gelen İzmir Özel Can Hastanesi ile yapılan anlaşma, dernek üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde indirim olanağı sunuyor.
Yönetim kurulu başkanımız Cengiz Ülkü ve yönetim kurulu üyelerimizden, Mehmet Korkmaz, Alim Çankaya, Gönül Güngör ve Nihat Atalay ile birlikte ziyaret edilen Başkan Kayda, Salihli ile ilgili uyguladıkları ve uygulayacakları projeleri anlattı. Özellikle organize sanayi bölgesine gelen ve gelecek olan yatırımcıların gelmesindeki aktif rollerini, nasıl geldiklerini anlattı. Bir çok konuda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkanımız Cengiz Ülkü'de, İzmir'deki evinizin derneğimiz olduğunu hatırlattı ve Salihli'ye her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkandan da manevi destek beklediklerini, zamanı olduğu sürece faaliyetlerimize katılmalarını rica etti.
 9  ...
Dolar32.451932.5820