YÜREĞİMİZ YANIYOR

Akşam saatlerinde başladı gergin bekleyiş... Suriye'den gelen ilk haberler, durumun ne denli acı verici olduğunu işaret ediyordu sanki. Türk askerine yönelik bir saldırı gerçekleştiği ve çok sayıda şehidin olduğu haberleri yayılmaya başladı. Acı tablo gecenin ilerleyen saatlerinde ortaya çıktı. Maalesef, Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine yönelik saldırıda 33 Mehmetçik'in şehit düştüğünü, 32 askerimiz de yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz.
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği olarak tüm Türkiye'nin yüreğinin yandığı bu günde şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa ve milletimize başsağlığı diliyoruz.
Başımız sağ olsun...
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Buca Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Gündüz’ü makamında ziyaret etti. Hayli sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, İbrahim Sarıgedik, Naciye Balcı, Bahar Türkoğlu, Hasan Ercazip, Uğur Uluocak ve dernek genel sekreteri Ümit Şenuyar hazır bulundu. Derneğimiz üyelerinden Abdullah Sarıgedik’in de yer aldığı buluşmada, Başkan Kılıç bir Salihlili olarak hemşehrilerinin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
01.08.2019
Hem üyelerine avantajlar sağlamayı hem de Salihli dostu kurumlara destek olmayı hedefleyen Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Karşıyaka Göz Hastanesi’yle anlaşma imzaladı. Derneğimizin en eski üyelerinden Muzzafer Dövücü’nün desteğiyle gerçekleşen anlaşma sayesinde, Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Karşıyaka Göz Hastanesi’ndeki tedavilerini yüzde 20 indirimli olarak yaptırabilecek.
31.07.2019
Salihli Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İzmir Özel Can Hastanesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Salihli'de doğan ve İzmir'de açtığı şubeyle kentin en iyilerinden biri haline gelen İzmir Özel Can Hastanesi ile yapılan anlaşma, dernek üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde indirim olanağı sunuyor.
29.07.2019
Yönetim kurulu başkanımız Cengiz Ülkü ve yönetim kurulu üyelerimizden, Mehmet Korkmaz, Alim Çankaya, Gönül Güngör ve Nihat Atalay ile birlikte ziyaret edilen Başkan Kayda, Salihli ile ilgili uyguladıkları ve uygulayacakları projeleri anlattı. Özellikle organize sanayi bölgesine gelen ve gelecek olan yatırımcıların gelmesindeki aktif rollerini, nasıl geldiklerini anlattı. Bir çok konuda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkanımız Cengiz Ülkü'de, İzmir'deki evinizin derneğimiz olduğunu hatırlattı ve Salihli'ye her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkandan da manevi destek beklediklerini, zamanı olduğu sürece faaliyetlerimize katılmalarını rica etti.
12.07.2019
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, kulüp yönetim kurulunun aldığı karar çerçevesinde ligden çekildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Salihli Belediyespor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar sonucunda bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Buna göre, ülkemizin ve kulübümüzün de içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle 2019-2020 Futbol Bölgesel Amatör Ligine yarışmacı takım olarak katılmama kararı alınmıştır.
17.07.2019
Nedim Uysal geleneksel toplu sünnet törenini 20 Haziran Perşembe günü Norm Sanat Galerisi bahçesinde yaptı. 1969 yılından bu yana hiç aksatmadan yoksul ve kimsesiz çocukların sünnetini yaptıran Norm Şirketler grubu kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal, yardımsever ve hayırsever kişiliğini bilmeyen yoktur. Bu yılda 15 Norm holding calışanının çocuklararına, davuluyla, zurnasıyla, yemeğiyle, palyaçosuyla takısıyla eksiksiz bir tören yaptı. Törende, ailelerin de çocukların da mutlulukları gözlerinden okunuyordu
21.06.2019
'BAŞKAN'DAN