Çok değerli Salihlili üniversite öğrencimiz 2009-2010 Öğretim yılında başladığımız “Salihli Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yüksek Öğrenim Bursu Projemize" gururla devam etmekteyiz. 10 yılda 188 adet burs vermiş olmak ve bu süreçlerde yönetim kurulları değişse dahi burs uygulamasının devam etmiş olması hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Bu nedenle yönetim kurullarında görev yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. İlk günden bu yana ana kuralımız “İzmir’de ki üniversitelerde okuyan Salihli’li ihtiyaç sahibi öğrencilere” burs vermek. Bu yılki bedel 200 TL olacak olup, Kasım 2019 – Haziran 2020 toplam 8 ay süresince verilecektir.
25.09.2019
2009-2010 Öğretim yılında başladığımız “Salihli Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yüksek Öğrenim Bursu Projemize" gururla devam etmekteyiz. 10 yılda 188 adet burs vermiş olmak ve değişen yönetimler boyu burs uygulamasının devam etmiş olması artık bu bursu kurumsal ve geleneksel hale getirmiştir. Dernek Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla 2019-2020 öğrenim döneminde verilecek olan burs miktarı aylık 200--TL'dir. Burslarımız 8 ay boyunca devam etmekte olup yıllık 1600--TL'dir.
24.09.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğimiz “Bahar Kahvaltıları”nın ilkini gerçekleştirecektir. Gelenekselleşmesi amacıyla başlatılacak olan kahvaltı Karşıyaka’nın Mavişehir bölgesinde bulunan KENT KONSEPT MUTFAK adlı restorant da yapılacaktır. Bilmeyenler için, Karşıyaka Belediyesi'ne ait Kent AŞ. şubesi olan Kent Konsept Mutfak Restorant hem ulaşım olarak kolay, hem de araba ile gelecekler için park sorunu olmayan bir yerdir. Ufak çocuğu olanlar için bol yeşil alanları ve çocuk parkı bulunduğunu belirtelim.
25.09.2019
Sevgili Salihlililer, değerli hemşehrilerimiz… Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğimiz 27 Nisan 2019 tarihindeki genel kurulda derneğimizin kurumsal yapısını daha sağlıklı bir hale getirmeyi ilk hedef olarak benimsemiştik. Bu doğrultuda üyelik listelerimizin yenilenmesi, kayıtlarımızın sağlıklı bir hal alması için çaba harcadık. Kurumsallaşmayla ilgili attığımız adımlardan bir tanesi de, Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ait bir üyelik kartı hazırlanmasıydı. Kayıtlarımızda yer alan her bir üyemizin üyelik kartları basıldı ve teslime hazır hale geldi.
10.09.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Kurulu, İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı ve emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk'u ziyaret etti. Dernek Başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya ve dernek genel sekreterimiz Ümit Şenuyar'ın hazır bulunduğu ziyaret, son derece sıcak bir atmosferde geçti.
06.09.2019
İkinci el araç alırken hepimizin aklındaki ilk sorudur: “Almayı düşündüğüm araç acaba gerçekten anlatıldığı gibi temiz mi?” Bu noktada ‘güvenebileceğimiz’ bir kişinin ya da kurumun desteğine ihtiyaç duymayan hemen hemen yoktur. İşte bu noktada Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak ‘güvenilir’ bir desteği üyelerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
10.09.2019
Derneğimiz gezi düzenlese, nereye gitmek istersiniz?
Dolar6.92856.9563
Euro8.16198.1946