Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, ilçemizin yetiştirdiği en tanınmış iş insanlarından biri olan Norm Grup Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal'ı ziyaret etti. Norm Grup'un Çiğli'deki tesislerinde gerçekleşen buluşmada dernek başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, Uğur Uluocak, Hasan Ercazip, Eren İlhan Güney, Aslı Çelik Yaman ve genel sekreterimiz Ümit Şenuyar hazır bulundu.
09.11.2019
ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası'nda Salihlimizin evladı Berkay Koruyucu ülkemizin gururu oldu. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nun kafilesiyle Florida'nın Saint Petersburg şehrine giden Koruyucu, 24-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada çifte başarıya imza attı.
27.10.2019
Geleneksel buluşmaya bu yıl Pasaport Kordon Otel'e ev sahipliği yapacak. 30 Kasım Cumartesi gecesi Salihlililer olarak hep birlikte İzmir Körfezi'nin eşsiz manzarasının tadını çıkaracak, 'Eski Dostlar'ı söyleyecek ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza atacağız. Solist Cansu Kırca'ya Zafer Çebi Orkestrası'nın eşlik edeceği bu özel gecede yer almak isteyenler, derneğimizin 0 530 222 44 45 telefonundan ya da Facebook hesabımıza mesaj atarak detaylı bilgi alabilir, bilet temin edebilirler.
25.10.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Mavişehir Kent Konsept Restorant'ta düzenlediği kahvaltı, İzmir'de yaşayan Salihlilileri bir araya getirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan davete icabet eden 100'ü aşkın hemşehrinin katıldığı organizasyon, son derece sıcak bir atmosferde geçti.
05.10.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğimiz “Bahar Kahvaltıları”nın ilkini gerçekleştirecektir. Gelenekselleşmesi amacıyla başlatılacak olan kahvaltı Karşıyaka’nın Mavişehir bölgesinde bulunan KENT KONSEPT MUTFAK adlı restorant da yapılacaktır. Bilmeyenler için, Karşıyaka Belediyesi'ne ait Kent AŞ. şubesi olan Kent Konsept Mutfak Restorant hem ulaşım olarak kolay, hem de araba ile gelecekler için park sorunu olmayan bir yerdir. Ufak çocuğu olanlar için bol yeşil alanları ve çocuk parkı bulunduğunu belirtelim.
25.09.2019
Sevgili Salihlililer, değerli hemşehrilerimiz… Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğimiz 27 Nisan 2019 tarihindeki genel kurulda derneğimizin kurumsal yapısını daha sağlıklı bir hale getirmeyi ilk hedef olarak benimsemiştik. Bu doğrultuda üyelik listelerimizin yenilenmesi, kayıtlarımızın sağlıklı bir hal alması için çaba harcadık. Kurumsallaşmayla ilgili attığımız adımlardan bir tanesi de, Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ait bir üyelik kartı hazırlanmasıydı. Kayıtlarımızda yer alan her bir üyemizin üyelik kartları basıldı ve teslime hazır hale geldi.
10.09.2019
Dolar8.40808.4417