Sevgili Salihlililer, değerli hemşehrilerimiz… Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğimiz 27 Nisan 2019 tarihindeki genel kurulda derneğimizin kurumsal yapısını daha sağlıklı bir hale getirmeyi ilk hedef olarak benimsemiştik. Bu doğrultuda üyelik listelerimizin yenilenmesi, kayıtlarımızın sağlıklı bir hal alması için çaba harcadık. Kurumsallaşmayla ilgili attığımız adımlardan bir tanesi de, Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ait bir üyelik kartı hazırlanmasıydı. Kayıtlarımızda yer alan her bir üyemizin üyelik kartları basıldı ve teslime hazır hale geldi.
10.09.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Kurulu, İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı ve emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk'u ziyaret etti. Dernek Başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya ve dernek genel sekreterimiz Ümit Şenuyar'ın hazır bulunduğu ziyaret, son derece sıcak bir atmosferde geçti.
06.09.2019
İkinci el araç alırken hepimizin aklındaki ilk sorudur: “Almayı düşündüğüm araç acaba gerçekten anlatıldığı gibi temiz mi?” Bu noktada ‘güvenebileceğimiz’ bir kişinin ya da kurumun desteğine ihtiyaç duymayan hemen hemen yoktur. İşte bu noktada Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak ‘güvenilir’ bir desteği üyelerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
10.09.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak yakından takip ettiğimiz 'Ormanİzmir' buluşmasının detayları netleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Gel, gör, koru” diyerek tüm İzmirlileri davet ettiği buluşma 30 Ağustos 2019 Cuma günü (Yarın) saat 15.00’da başlayacak. “Ormanİzmir” başlığıyla yapılacak toplantı, yangından etkilenen Efemçukuru Devedüzü Mevkii’nde gerçekleşecek.
29.08.2019
Acı bir görüntüydü… Türkiye’nin gözbebeği İzmir dört bir yanından cayır cayır yanıyor, alevler bir türlü kontrol altına alınamıyor, herkes çaresizlik içinde izliyordu. Evet, yangın söndü ama İzmir’in canı yandı, içi yandı. Şimdi yaraları sarma zamanı. Salihli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu olarak, ilk günden itibaren “Bu konuda ne yapabiliriz” diye kafa yormaya başladık.
28.08.2019
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Buca Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Gündüz’ü makamında ziyaret etti. Hayli sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, İbrahim Sarıgedik, Naciye Balcı, Bahar Türkoğlu, Hasan Ercazip, Uğur Uluocak ve dernek genel sekreteri Ümit Şenuyar hazır bulundu. Derneğimiz üyelerinden Abdullah Sarıgedik’in de yer aldığı buluşmada, Başkan Kılıç bir Salihlili olarak hemşehrilerinin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
01.08.2019
Derneğimiz gezi düzenlese, nereye gitmek istersiniz?
Dolar6.78706.8142
Euro7.40137.4310