Hem üyelerine avantajlar sağlamayı hem de Salihli dostu kurumlara destek olmayı hedefleyen Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Karşıyaka Göz Hastanesi’yle anlaşma imzaladı. Derneğimizin en eski üyelerinden Muzzafer Dövücü’nün desteğiyle gerçekleşen anlaşma sayesinde, Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Karşıyaka Göz Hastanesi’ndeki tedavilerini yüzde 20 indirimli olarak yaptırabilecek.
31.07.2019
Salihli Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İzmir Özel Can Hastanesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Salihli'de doğan ve İzmir'de açtığı şubeyle kentin en iyilerinden biri haline gelen İzmir Özel Can Hastanesi ile yapılan anlaşma, dernek üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde indirim olanağı sunuyor.
29.07.2019
Yönetim kurulu başkanımız Cengiz Ülkü ve yönetim kurulu üyelerimizden, Mehmet Korkmaz, Alim Çankaya, Gönül Güngör ve Nihat Atalay ile birlikte ziyaret edilen Başkan Kayda, Salihli ile ilgili uyguladıkları ve uygulayacakları projeleri anlattı. Özellikle organize sanayi bölgesine gelen ve gelecek olan yatırımcıların gelmesindeki aktif rollerini, nasıl geldiklerini anlattı. Bir çok konuda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkanımız Cengiz Ülkü'de, İzmir'deki evinizin derneğimiz olduğunu hatırlattı ve Salihli'ye her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkandan da manevi destek beklediklerini, zamanı olduğu sürece faaliyetlerimize katılmalarını rica etti.
12.07.2019
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, kulüp yönetim kurulunun aldığı karar çerçevesinde ligden çekildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Salihli Belediyespor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar sonucunda bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Buna göre, ülkemizin ve kulübümüzün de içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle 2019-2020 Futbol Bölgesel Amatör Ligine yarışmacı takım olarak katılmama kararı alınmıştır.
17.07.2019
Nedim Uysal geleneksel toplu sünnet törenini 20 Haziran Perşembe günü Norm Sanat Galerisi bahçesinde yaptı. 1969 yılından bu yana hiç aksatmadan yoksul ve kimsesiz çocukların sünnetini yaptıran Norm Şirketler grubu kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal, yardımsever ve hayırsever kişiliğini bilmeyen yoktur. Bu yılda 15 Norm holding calışanının çocuklararına, davuluyla, zurnasıyla, yemeğiyle, palyaçosuyla takısıyla eksiksiz bir tören yaptı. Törende, ailelerin de çocukların da mutlulukları gözlerinden okunuyordu
21.06.2019
Salihli’de Levent Kılıç’ın İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanmasıyla boşalan kaymakamlık görevine Mehmet Kamil Sağlam getirildi. 1966 yılında Gaziantep’te doğan ve son olarak Konya Vali Yardımcılığı görevini üstlenen Sağlam, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu.
31.05.2019
Derneğimiz gezi düzenlese, nereye gitmek istersiniz?
Dolar6.78706.8142
Euro7.40137.4310