Salihli Sanayi ve Ticaret Odasının "Görülmeye değer kent Salihli” projesine destek verme amacıyla gerçekleşen gezileri Salihli Basını da önemsiyor ve geniş yer veriyor. Ticaret gazetesinde çıkan haberi sizlerle paylaşıyoruz. “Görülmeye değer kent Salihli”yi görmeye geldiler" başlıklı haber şöyle; İzmir’deki Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ile kurulan irtibat çerçevesinde düzenlenen gezinin ilk etabında Artemis Tapınağı, araştırmacı yazar Mustafa Uçar’ın rehberliğinde gezildi. Tarihte ilk madeni paranın kullanıldığı toprakları ve Lidya Uygarlığı’nın kalıntılarını merakla inceleyen konuklar, daha sonra Roma İmparatorluğu’nun görkemli eserlerinden biri olan Gymnasium’u ve hemen yanı başında yer alan sinagogu ziyaret etti.
29.11.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak için Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte güzel bir organizasyona imza attı. Ticaret Odası’nın “Görülmeye değer kent: Salihli” projesi çerçevesinde Salihli’ye bir gezi düzenlendi.
07.11.2019
Üyelerine daha iyi şartlar sunmak için çaba harcayan Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Özel İzmir Ekol Hastanesi ile el ele verdi. Dernek Başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Korkmaz ve Murat Girgin’in Özel İzmir Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz’ı ziyaretinde işbirliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları, Ekol Hastaneleri’nden indirimli hizmet alabilecek. Anlaşma, Ekol Hastanesi bünlesinde bulunan Dentekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Duymer İşitme Cihazları Merkezi, Armando Optik ve Diego Optik’te de geçerli olacak.
07.11.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, ilçemizin yetiştirdiği en tanınmış iş insanlarından biri olan Norm Grup Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal'ı ziyaret etti. Norm Grup'un Çiğli'deki tesislerinde gerçekleşen buluşmada dernek başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, Uğur Uluocak, Hasan Ercazip, Eren İlhan Güney, Aslı Çelik Yaman ve genel sekreterimiz Ümit Şenuyar hazır bulundu.
09.11.2019
ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası'nda Salihlimizin evladı Berkay Koruyucu ülkemizin gururu oldu. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nun kafilesiyle Florida'nın Saint Petersburg şehrine giden Koruyucu, 24-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada çifte başarıya imza attı.
27.10.2019
Geleneksel buluşmaya bu yıl Pasaport Kordon Otel'e ev sahipliği yapacak. 30 Kasım Cumartesi gecesi Salihlililer olarak hep birlikte İzmir Körfezi'nin eşsiz manzarasının tadını çıkaracak, 'Eski Dostlar'ı söyleyecek ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza atacağız. Solist Cansu Kırca'ya Zafer Çebi Orkestrası'nın eşlik edeceği bu özel gecede yer almak isteyenler, derneğimizin 0 530 222 44 45 telefonundan ya da Facebook hesabımıza mesaj atarak detaylı bilgi alabilir, bilet temin edebilirler.
25.10.2019
Dolar16.255616.3208