Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Salihlililer Geleneksel Dostluk Gecesi, Kordon Otel'de gerçekleşti. 250'ye yakın seçkin davetlinin katıldığı gecede Salihlililer hem hasret giderdi, hem de doyasıya eğlendi.Gecede ayrıca daha fazla üniversite öğrencisine el uzatılabilmesi amacıyla bir çekiliş düzenlendi
Salihli Sanayi ve Ticaret Odasının "Görülmeye değer kent Salihli” projesine destek verme amacıyla gerçekleşen gezileri Salihli Basını da önemsiyor ve geniş yer veriyor. Ticaret gazetesinde çıkan haberi sizlerle paylaşıyoruz. “Görülmeye değer kent Salihli”yi görmeye geldiler" başlıklı haber şöyle; İzmir’deki Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ile kurulan irtibat çerçevesinde düzenlenen gezinin ilk etabında Artemis Tapınağı, araştırmacı yazar Mustafa Uçar’ın rehberliğinde gezildi. Tarihte ilk madeni paranın kullanıldığı toprakları ve Lidya Uygarlığı’nın kalıntılarını merakla inceleyen konuklar, daha sonra Roma İmparatorluğu’nun görkemli eserlerinden biri olan Gymnasium’u ve hemen yanı başında yer alan sinagogu ziyaret etti.
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak için Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte güzel bir organizasyona imza attı. Ticaret Odası’nın “Görülmeye değer kent: Salihli” projesi çerçevesinde Salihli’ye bir gezi düzenlendi.
Üyelerine daha iyi şartlar sunmak için çaba harcayan Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Özel İzmir Ekol Hastanesi ile el ele verdi. Dernek Başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Korkmaz ve Murat Girgin’in Özel İzmir Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz’ı ziyaretinde işbirliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları, Ekol Hastaneleri’nden indirimli hizmet alabilecek. Anlaşma, Ekol Hastanesi bünlesinde bulunan Dentekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Duymer İşitme Cihazları Merkezi, Armando Optik ve Diego Optik’te de geçerli olacak.
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, ilçemizin yetiştirdiği en tanınmış iş insanlarından biri olan Norm Grup Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal'ı ziyaret etti. Norm Grup'un Çiğli'deki tesislerinde gerçekleşen buluşmada dernek başkanımız Cengiz Ülkü, yönetim kurulu üyeleri Gönül Güngör, Alim Çankaya, Uğur Uluocak, Hasan Ercazip, Eren İlhan Güney, Aslı Çelik Yaman ve genel sekreterimiz Ümit Şenuyar hazır bulundu.
ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası'nda Salihlimizin evladı Berkay Koruyucu ülkemizin gururu oldu. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nun kafilesiyle Florida'nın Saint Petersburg şehrine giden Koruyucu, 24-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada çifte başarıya imza attı.
 7  ...
Dolar32.477332.6074