Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve derneğimizin yönetim kurulu üyesi Alim Çankaya’nın organize ettiği kahvaltıya 50’ye yakın Adala’lı katıldı. Kahvaltıya katılan ve konuk olanların içinde, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Derneğimizin Onursal Başkanı Hayati Ertuğrul (aynı zamanda Adala’lı) Derneğimizin yönetim kurulu üyesi Dudu Özçayır Aslan (aynı zamanda Adala’lı) Derneğimizin şimdiki başkanı Cengiz Ülkü Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve Derneğimizin yönetim kurulu üyesi Gönül Güngör vardı.
17.05.2022
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi olarak İzmir'de eğitim gören üniversiteli gençlerimizle kahvaltıda buluştuk. Bu güzel buluşmanın ev sahipliğini Buca Belediyesi'nin Salihlili başkanı Erhan Kılıç'in yapmasından ayrıca gurur duyduk. Dernek başkanımız Cengiz Ülkü, Salihlili insanlarımızın gittikleri yerlerde çok başarılı işler yaptığını ve sizlerin içinden de çok başarılı arkadaşlarımızın olacağına inandığını belirtti.
16.05.2022
Özlemiştik, hem de çok… Hemşehrilerimizle birlikte olmayı, sohbet etmeyi, hep birlikte şarkılar söylemeyi, oynamayı, gülmeyi… 2020 yılında pandemi koşulları nedeniyle Geleneksel Yılbaşı Balomuzu gerçekleştirememiş, 2021’de bu açığı kapatmaya söz vermiştik… Ne mutlu bize ki, o sözümüzü tuttuk. Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Geleneksel Yılbaşı Balosu’nu Üçkuyular AquaMarin’de gerçekleştirdik.
12.12.2021
Salihli'nin tanıtımı için el ele veren Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, başarılı bir organizasyona daha imza attı. Salihli TSO'nun "Görülmeye Değer Kent Salihli" projesi kapsamında İzmir'den 43 kişilik bir grup kentimizi gezdi, gördü, bilgilendi, alışveriş yaptı.
09.11.2021
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Danışma Kurulu toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Karşıyaka Kent Balık Restoran’daki gecede birbirinden değerli isimler eski günleri andı, “İyi ki Salihliliyiz” diye haykırdı.
03.11.2021
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak pandeminin gölgesinde geçen son 1,5 yılda bir çok etkinlik için hazırlanmış, heveslenmiş, ancak yasaklar sebebiyle heyecanımızı bir başka bahara ertelemek zorunda kalmıştık. 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Eskişehir-Kütahya turu, tüm bu 1,5 yılın acısını çıkardığımız bir organizasyon oldu kesinlikle.
06.10.2021
Dolar18.594118.6686