Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Danışma Kurulu toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Karşıyaka Kent Balık Restoran’daki gecede birbirinden değerli isimler eski günleri andı, “İyi ki Salihliliyiz” diye haykırdı.
03.11.2021
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak pandeminin gölgesinde geçen son 1,5 yılda bir çok etkinlik için hazırlanmış, heveslenmiş, ancak yasaklar sebebiyle heyecanımızı bir başka bahara ertelemek zorunda kalmıştık. 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Eskişehir-Kütahya turu, tüm bu 1,5 yılın acısını çıkardığımız bir organizasyon oldu kesinlikle.
06.10.2021
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda da Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak gençlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği olarak İzmir’de eğitim gören üniversiteli gençlerimize burs vermeye devam ediyoruz. Başvurular için derneğimizin 0530 222 44 45 numaralı telefonundan ya da salihlidernegi35@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. Burs başvuru formumuzu da sitemizdeki 'Dosyalar' bölümünden temin edebilirsiniz.
21.09.2021
Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulunda Cengiz Ülkü yeniden başkanlığa getirildi. Bayraklı Havuz Kafe’de pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren Ülkü, oybirliği ile “Göreve devam” dedi.
18.06.2021
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 2009 yılından bugüne Salihlili olup İzmir'deki üniversitelerde okuyan üniversite öğrencilerine verdiğimiz bursları internet gazeteleri haber yaptı. Halkızbiz internet sitesinden Doğan Prepol'un sorularını yanıtlayan başkanımız Cengiz Ülkü, tüm yönetim kurulu adına 11 yılda yüzlerce yüzlerce çocuğumuza burs vermenin gururunu yaşıyoruz dedi. Haberin tamamı yazının devamında
24.02.2021
Ekim 2020 başından itibaren birlik görüşmelerinin başladığı 45 Manisa Dernekleri Birliği oluşumunu tamamladı. Şu an 12 Manisa ilçe derneği bir araya geldi ve "45 MANİSA DERNEKLERİ BİRLİĞİ" adıyla gayrı resmi kuruluşunu tamamladı. Başlıktaki logo, birliğin logosu olarak kabul edildi. Birliği bir araya getiren amacın Örf, adet ve kültürümüzü yaşatmak için fikir birliği, güç birliği ve dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek, temsil ettiğimiz insanların sesi olmak, daha çok insana dokunabilmek ve sesimizi daha güçlü duyurmak amacıyla bir araya gelmek ve hareket etmek başlığıyla özetlendi. Daha sonra yönetim organları belirlendi. Koordinatör ve sözcülüğe Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanımız Cengiz Ülkü seçildi