ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası'nda Salihlimizin evladı Berkay Koruyucu ülkemizin gururu oldu. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nun kafilesiyle Florida'nın Saint Petersburg şehrine giden Koruyucu, 24-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada çifte başarıya imza attı.
27.10.2019
Geleneksel buluşmaya bu yıl Pasaport Kordon Otel'e ev sahipliği yapacak. 30 Kasım Cumartesi gecesi Salihlililer olarak hep birlikte İzmir Körfezi'nin eşsiz manzarasının tadını çıkaracak, 'Eski Dostlar'ı söyleyecek ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza atacağız. Solist Cansu Kırca'ya Zafer Çebi Orkestrası'nın eşlik edeceği bu özel gecede yer almak isteyenler, derneğimizin 0 530 222 44 45 telefonundan ya da Facebook hesabımıza mesaj atarak detaylı bilgi alabilir, bilet temin edebilirler.
25.10.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Mavişehir Kent Konsept Restorant'ta düzenlediği kahvaltı, İzmir'de yaşayan Salihlilileri bir araya getirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan davete icabet eden 100'ü aşkın hemşehrinin katıldığı organizasyon, son derece sıcak bir atmosferde geçti.
05.10.2019
Çok değerli Salihlili üniversite öğrencimiz 2009-2010 Öğretim yılında başladığımız “Salihli Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yüksek Öğrenim Bursu Projemize" gururla devam etmekteyiz. 10 yılda 188 adet burs vermiş olmak ve bu süreçlerde yönetim kurulları değişse dahi burs uygulamasının devam etmiş olması hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Bu nedenle yönetim kurullarında görev yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. İlk günden bu yana ana kuralımız “İzmir’de ki üniversitelerde okuyan Salihli’li ihtiyaç sahibi öğrencilere” burs vermek. Bu yılki bedel 200 TL olacak olup, Kasım 2019 – Haziran 2020 toplam 8 ay süresince verilecektir.
25.09.2019
2009-2010 Öğretim yılında başladığımız “Salihli Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yüksek Öğrenim Bursu Projemize" gururla devam etmekteyiz. 10 yılda 188 adet burs vermiş olmak ve değişen yönetimler boyu burs uygulamasının devam etmiş olması artık bu bursu kurumsal ve geleneksel hale getirmiştir. Dernek Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla 2019-2020 öğrenim döneminde verilecek olan burs miktarı aylık 200--TL'dir. Burslarımız 8 ay boyunca devam etmekte olup yıllık 1600--TL'dir.
24.09.2019
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğimiz “Bahar Kahvaltıları”nın ilkini gerçekleştirecektir. Gelenekselleşmesi amacıyla başlatılacak olan kahvaltı Karşıyaka’nın Mavişehir bölgesinde bulunan KENT KONSEPT MUTFAK adlı restorant da yapılacaktır. Bilmeyenler için, Karşıyaka Belediyesi'ne ait Kent AŞ. şubesi olan Kent Konsept Mutfak Restorant hem ulaşım olarak kolay, hem de araba ile gelecekler için park sorunu olmayan bir yerdir. Ufak çocuğu olanlar için bol yeşil alanları ve çocuk parkı bulunduğunu belirtelim.
25.09.2019
Derneğimiz gezi düzenlese, nereye gitmek istersiniz?
Dolar6.78706.8142
Euro7.40137.4310